Családi, iker és sorházak tervezése, engedélyeztetése!

Ötlettől a megvalósult otthonig!

Prémium tervezői szolgáltatás: A tervezési folyamat szakaszaiban, akár építési költségvetésekkel prezentáljuk a megvalósítás várható kiadásit. 3D látványtervekkel illusztrált külső és belső terek, belsőépítészeti szaktanácsadás, teszi lehetővé, hogy akár 4-5 verzióban is megtekinthető legyen egy-egy helyiség. Méretezett 3D alaprajzok, különböző színek és anyagok megjelenítése teszi átláthatóbbá az elkészült terveket.

Ötlettől a megvalósult otthonig!

Minősített tervezők!

A Z500 Hungary tervezői és tervező partnerei egyedi tervet készítenek önnek , az engedélyeztetés, szakhatóságokkal és illetékes építési osztályokkal történő egyeztetések terheit leveszik az ön válláról!

Egyedi igények alapján, akár közel 1000 típustervünkből választva, vagyok azokból ötleteket merítve, teljes körű tervezői szolgáltatást nyújtunk az elképzeléstől a megvalósulásig.

Tervezői szolgáltatásaink: tervezés, engedélyeztetés, kiviteli tervek készítése, engedélyezési tervek készítése, belsőépítészeti tervek készítése, statikai tervek készítése, felelős műszaki vezetés.

Bemutatótermünkben nagy kivetítőn prezentáljuk és egyeztetjük az elkészült látványterveket, a megrendelő részéről akár az egész család részt vehet álmai otthonának megtervezésében.

Üzenet típusa
Név
Telefonszám
E-mail
Üzenet