Z500Hu kész terv értékesítés!

Ötlettől a megvalósult otthonig!

Terveink megvásárlása több csomagban is lehetséges. Például lehetséges, hogy csupán a tervet vásárolja meg és az ön tervezője tervezi át egyedi igényeknek, építési telek specifikusan ( pl: benapozás ) és a hatósági előírásoknak ( pl: területileg hatályos építési szabályzatnak ) megfelelően, vagy kérheti hogy Z500HU partner tervező végezze ezen feladatokat, kérhet a tervek mellé költségvetést, felelős műszaki vezetést, teljes engedélyeztetést.

Készterv vásárlás!

Magyarországon nincs hagyománya a készterv vásárlásnak! Amennyiben közel 1000 típustervünkből van olyan épület, amelyik elnyerte a tetszését és szeretné a tervei alapján az megépíteni, lehetősége van a terveket megvásárolni.

Magyar tervezők védelme: fel kell, hogy hívjuk a figyelmét arra, a magyar jogszabályoknak megfelelően, mindenképpen szükség van egy kamarai tagsággal és szükséges jogosultságokkal rendelkező felelős magyar tervezőre ahhoz, hogy a megvásárolt terv engedélyeztethető legyen.

Igénybe veheti a Z500HU szerződött tervező partnereit, vagy saját tervezője is lehet a megvásárolt tervek engedélyeztetéséhez. Tervcsomagjainkkal kapcsolatban kérjen teljes körű tájékoztatást.

Üzenet típusa
Név
Telefonszám
E-mail
Üzenet