Kiknek és milyen szolgáltatást nyújt a Z500HUNGARY?

A Wisol Kft., mint a Z500HUNGARY a Z500 nemzetközi építész cég magyarországi kizárólagos képviselője és teljes licenc tulajdonosa, teljes körű szolgáltatást nyújtunk becsatlakozó partnereink és megrendelőink számára a tervezés, az építészet a belsőépítészet, a lakberendezés a kivitelezés és a kulcsrakész családi és ikerház építés piacán.

Közel 1000 típustervvel rendelkezünk, az építészet szinte minden stílusában. Ezen tervszám folyamatosan bővül, mivel a Z500 19 országban van jelen, és a világ minden tájáról elkészülő új Z500 tervanyag megjelenik az adatbázisunkban.

A nemzetközi beszállítói és minőségellenőrzési háttér professzionális szolgáltatást tesz lehetővé a tervezéstől a kulcsrakész házépítésig.

 A Z500HU szolgáltat a partnereinek, hogy azok prémium minőségű szolgáltatást nyújthassanak a megrendelőik számára!

Szolgáltatást nyújtunk a Z500HU partnerei számára:

Partnerként beszerződhet hozzánk: ingatlan beruházó, kivitelező, építő, ingatlan iroda, hiteliroda, bank, építőanyag beszállító, tervező, lakberendező, belsőépítész, építész mérnök, építő mérnök, műszaki vezető, műszaki ellenőr, szakipari vállalkozó, önkormányzat, telektulajdonos egyszóval bárki az építészet és az építőipar területén tevékenykedik, vagy ezzel kapcsolatos szolgáltatást nyújt, vagy építési projektet szeretne megvalósítani

Beszerződés feltételei: Nemzetközi minőségellenőrzési rendszer biztosítja azt a garanciát a beszerződő partnereink részére, hogy csak minőségi szolgáltatást nyújtó vállalkozás használhatja a Z500HU logókat és marketing anyagokat. A partneri becsatlakozási feltételekkel kapcsolatban, kérjen ügyfélszolgálatunktól teljes körű tájékoztatást.

Mit nyújtunk partnereinknek: Professzionális szolgáltatást, aminek köszönhetően partnereink prémiumszolgáltatást tudnak nyújtani a tervezés, az építészeti a kivitelezés és a kulcsrakész családi és ikerház építés piacán, úgy hogy licenc jogosultságot kapnak a teljes Z500HU típusterv kínálat és a teljes marketing anyag használatára, annak minden online megoldására! Kérjen ügyfélszolgálatunktól teljes körű tájékoztatást.

 Kiemelt csatlakozási lehetőség beruházók, kivitelezők számára:

Szeretne közel 1000 ingatlanból álló ingatlankínálattal rendelkezni?

Jelentkezzen a Z500HU kizárólagos megyei építőpartnerének, ezzel biztosítva, hogy megyei szinten csak ön kínálhassa a Z500Hu ingatlanait építésre, és közel 1000 ingatlankínálatával prémiumszolgáltatást nyújthasson megrendelőinek! Korlátozott számú csatlakozási lehetőség!

Szolgáltatást nyújtunk a Z500HU megrendelői számára:

 Ha ön terveztetni, építkezni, átépíteni, felújítani szeretne a Z500HU partnerei teljes körű szolgáltatást nyújtanak önnek, rövid határidővel, garanciával prémium minőségben. Kérjen tőlünk árajánlatot!

Z500 Hungary szemlélet és működés

A Z500 Hungary fiatalos, modern felfogással, szakmai tapasztalattal, nemzetközi háttérrel rendelkező építészeti cég, mely családi házak tervezeésére és otthonok megvalósítására, építésére szakosodott.

Hogy miben különbözik a Z500 Hungary tervkínálata más építész cégekétől? A Z500 Hungary látványtervei magas színvonalon, top minőségben mutatják be házterveit, fotorealisztikus megjelenésének köszönhetően Ön szinte már kész verzióban láthatja leendő otthonát! Minden egyes tervmegoldásnál fontos szempont volt a praktikum, a funkcionalitás, a korszerű megjelenés, az energiahatékonyság, a gazdaságos megépíthetőség és a mindennapi, kényelmes használhatóság, hiszen az élhető otthon mindannyiunk vágya.

Minden egyes tervünk többféle stílusban és építési technológiával is megvalósítható, ebben is számíthat a Z500 Hungary szakmai megbízhatóságára! Csapatunk az első gondolattól a kulcs átadásáig aktív segítséget nyújt minden fázisnál, folyamatos kommunikációval tájékoztatjuk Önt az aktualitásokról.

Tervezőink modern szemlélettel mindig a lehető legegyedibb, az Ön igényeire adaptált megoldásokat keresik, fiatalos lendülettel az aktuális trendeknek is megfelelve új otthont álmodnak meg.

Mindemellett a tardícionális, klasszikusabb megoldásokat kedvelőkről sem feledkezünk meg; ezen elvárásoknak is maximális lenülettel és energiával állunk neki. A Z500 Hungary tervkínálata több mint 800 projektből áll, így mindenki megtalálhatja azt a házat, mely megfelel a személyes igényeinek, és amit otthonának érezhet akár egy életen át. Kínálatunkban 40 és 280 négyzetméter között szerepelnek családi házak, melyek lehetnek egy szintesek, tetőtér beépítésesek, több szintesek, szinteltolásosak, garázsosak vagy garázs nélküliek. A legfelső kategóriában 300 négyzetméter feletti luxus villaépületek és rezidenciák is szerepelnek magánszemélyek vagy befektetők számára, valamint komplett irodaépületeket és pavilonokat is kínálunk az üzleti megoldásokat keresőknek.

Stílus tekintetében a Z500 Hungary igyekszik minden hazai igénynek is megfelelni, a hagyományos, nyeregtetős családi házaktól a kis lejtésszögű sátortetős, termésköves homlokzatú mediterrán házakon át, a minimal stílusú, letisztult formavilágú modern épületekig mindent megtalál nálunk, akár ikerház megoldásban is. Az építkezés során csak magas minőségű, korszerű építési anyagok kerülnek beépítésre, általában ezek porotherm téglából, ytongból vagy könnyűszerkezettel készülnek, de nem ritka a rönk- vagy gerendafalazat sem.

Az építőanyag management-nek köszönhetően az alapanyagokat beszállítóinktól olcsóbban tudjuk beszerezni, ezzel is csökkentve a költségeket. Nagy tapasztalattal rendelkező mérnökeink rendkívül precíz és pontos munkát végeznek a projektek dokumentációi és adaptációi során, az esetleges módosításokat gyorsan elvégzik. Fontos kiemelnünk továbbá, hogy a Z500 Hungary-től Ön a honlapon szereplő háztervek teljes tervdokumentációs anyagát megvásárolhatja, amennyiben már megtalálta kínálatunkban álmai otthonát. Azonban ha velünk építetti meg, mi a teljes folyamat alatt segítjük Önt, minden egy kézben összpontosulva egy gyorsabb, minőségibb, stresszmentesebb munkát eredményez, így a terheket levesszük a válláról! A Z500 Hungary garantáltan magas színvonalon, esztétikusan, munkájára igényesen, sajátjaként kezeli a projektjeit, a megállapodásban szereplő fix árhoz tartja magát a kezdetektől a befejezés, átadásig.

Z500 Hungary – az ötlettől a megvalósult otthonig!