Belsőépítészeti, lakberendezés tanácsadás!

Ötlettől a megvalósult otthonig!

Lakberendezőink, belsőépítészeink, építészeink nagy kivetítőn 3D látványtervekkel prezentáljuk a külső és belső tereket, méretezett 3D alaprajzok segítségével egyszerűvé válik az ingatlan berendezése, pénzügyileg ütemezett építési költségvetés készítés és költségbecslés biztosítja a megrendelőink részére, az elképzelésüknek megfelelő kulcsrakész prémium minőségű otthonuk megvalósíthatóságát!

Ötlettől a megvalósult otthonig!

Minősített partnerek!

Az egyedi igényeknek megfelelő, ideális otthon megteremtése az egyik legbonyolultabb és legköltségesebb feladatok egyike lehet, ha nem megfelelő szakemberek végzik a teljes folyamatot.

A tervezés kezdeti szakaszától kezdve, komplexen kell látni és a megrendelővel láttatni a megszületendő ingatlan egészét és egyes részeit, mivel egy már a kivitelezés szakaszában lévő épületszerkezet, felület, szín, világítási mód, burkolat, design elem, beépített bútor módosítása , igen jelentős többletköltséggel is járhat!

Ebben segítenek a belsőépítészeink és lakberendezőnk,hogy már a tervezési fázisban stílusos, praktikus, élhető, gazdaságosan megépíthető és üzemeltethető, esztétikus és a megrendelő egyedi igényeinek megfelelő, gyönyörű otthonok születhessenek.

Üzenet típusa
Név
Telefonszám
E-mail
Üzenet